Ocenění pro RevOps na Fenix Awards

WE ARE CELEBRATING MASTERY IN BUSINESS! Na velkolepě pojatém galavečeru 11. ročníku soutěže Fenix Awards pořádaném v sále Fóra Karlín, získal AITOM Digital skvělé 2. místo v kategorii „Data jako nástroj změny“ a 3. místo v oborové kategorii firem z oboru „Healthcare/Pharma“ za projekt „Přínosy RevOps pro společnost 3D FITNESS, s. r. o.“. Nadchlo nás, že porota náš projekt z dokončené realizace zařadila rovnou

WE ARE CELEBRATING MASTERY IN BUSINESS! Na velkolepě pojatém galavečeru 11. ročníku soutěže Fenix Awards pořádaném v sále Fóra Karlín, získal AITOM Digital skvělé 2. místo v kategorii „Data jako nástroj změny“ a 3. místo v oborové kategorii firem z oboru „Healthcare/Pharma“ za projekt „Přínosy RevOps pro společnost 3D FITNESS, s. r. o.“.

Nadchlo nás, že porota náš projekt z dokončené realizace zařadila rovnou na ShortList a následně ocenila v obou kategoriích. Podle pořadatelů letošní ročník Fenix Awards překonal v objemu přihlášek ostatní obdobné soutěže. Jsme opravdu rádi, že naše konzultační služby se zařadili mezi další “creme da le creme”  nominace v tak konkurenčním prostředí. Skvělé 2. a 3. místo. Máme tak motivaci se příští rok ucházet o vítězství!

Metodika RevOps se dostává do popředí zájmu porotců a nyní i majitelů firem, jako skvělý nástroj, který dokáže přinést výsledky. Optimalizovat ziskovost firem. Práce s daty dává smysl a naši klienti jsou toho důkazem. Projekt v AITOM Digital řídil konzultant služeb RevOps, Daniel Musil. Poslední poděkování patří Miroslavu Jirčíkovi, majiteli a CEO společnosti 3D FITNESS, s. r. o., který se rozhodl s námi spolupracovat. Pracovat s daty napříč celou firmou.

Pokud Vás metodika RevOps zaujala, a chcete se dozvědět více, zveme Vás na konferenci RevOpsCon, která Vás do základů metodiky uvede.

Pojďme posunout vaše podnikání

Začínáme bezplatnou konzultací